PK-Puu Vehmaa

Puumyymälä                  0445381605                 vehmaa@pk-puu.fi

Arkisin 7-17, lauantaisin 8-14.


PK-Puun Vehmaan toimipisteestä löydät runsaan valikoiman erilaisia rakentamisen tuotteita aina perustustarvikkeista viimeiseen listaan asti.

Teitpä pientä tai suurta, laajasta valikoimastamme löytyy mm. teräkset, harkot, viemäri-, ilmastointi, salaoja- ja rumpuputket, kestopuu, runkopuutavara, sahatavara, styrox, Finnfoam, Isover ja Ekovilla eristeet, Narvi- ja Kota kiukaat sekä padat, sisustuspuutavara, listat, Nakolinna- Perinnelistat, laminaatit, vinyylilankut, Erikoiskuivat lattialaudat,  Hunton- tuulensuojalevyt, Gyproc- kipsilevyt, erilaiset vanerit, Essve kiinnitystarvikkeet, Hitachi sähkötyökalut, käsityökalut, Echo moottorisahat, Tikkurila sisä- ja ulkomaalit, Virtasen 4-öljyn maalit sekä lukemattomasti muita tuotteita.

Höyläämme ja maalaamme Vehmaalla ulkoverhouslautoja pohja- ja pintamaalattuina sekä höyläämme Nakolinnan perinnelistoja ja monia muita omia tuotteitamme. 

Nakolinnan perinnelistat löydät myös Liedosta Hakulan Puu Oy:stä sekä Rautanet Kemiö Engelsby Verk:stä.

Höyläämössämme valmistuvat jouhevasti myös erikoisemmatkin mallit, kysy tarjous juuri oman näköisestäsi tuotteesta!


Suuresta noutovarastostamme saat nopeasti ja vaivattomasti kyytiin tarvitsemasi tuotteet, tai vaihtoehtoisesti voimme kerätä ne sinulle valmiiksi helpottaaksemme asiointiasi vielä entisestään.

Palveluihimme kuuluu myös levyjen ja puutavaran sahauspalvelu, sahaamme tarvittaessa tilaamasi tuotteet haluamiisi mittoihin nopeasti ja mittatarkasti.

Tervetuloa asioimaan palvelevaan rautaiseen puukauppaan!


Olemme osa Rautanet- ketjua ja löydät meidät myös nimellä Rautanet Vehmaa. 

Kaskinen Pekka

 
  

 

Järvinen Ismo

 
  

 


 

 


 

Mäkelä Joni

 
  

 

Punta Sirkku

 
 

 

Lehtinen Esa

 


  • 0504476464
  • höyläämö
 

 

Kaskinen Birgitta

 


 

 

Halminen Sami

 


  • höyläämö
 

Katso mitä tuotteita myymme

© PK-Puu