Puutavaraliike Uusikaupunki

050 308 5900                 uusikaupunki@pk-puu.fi

Arkisin 7-18, lauantaisin 8-14.


PK-Puulla on palveleva puutavaraliike myös Uudenkaupungin alueella. 

Löydät kaiken tarvitsemasi rakentamiseen ja remontointiin PK-Puusta. Teitpä pientä tai suurta, laajasta valikoimastamme löytyy muun muassa teräkset, harkot, kestopuu, runkopuutavara, sahatavara, styrox, Finnfoam, Isover ja Ekovilla eristeet, Narvi- ja Kota kiukaat sekä padat, sisustuspuutavara, listat, laminaatit, vinyylilankut, erikoiskuivat lattialaudat, Hunton- tuulensuojalevyt, Gyproc-kipsilevyt, erilaiset vanerit, Essve kiinnitystarvikkeet, Hitachi sähkötyökalut, käsityökalut, Echo moottorisahat, Tikkurila sisä- ja ulkomaalit, Virtasen 4-öljyn maalit sekä lukemattomasti muita tuotteita.
Mikäli et löydä valikoimastamme tarvitsemaasi, toimitamme sen sinulle nopeasti oman kuljetuskalustomme ansiosta tarvittaessa suoraan pihallesi. Tervetuloa ostoksille palvelevaan rautaiseen puutavaraliikkeeseen!

Suuresta noutovarastostamme saat nopeasti ja vaivattomasti kyytiin tarvitsemasi tuotteet, tai vaihtoehtoisesti voimme kerätä ne sinulle valmiiksi helpottaaksemme asiointiasi vielä entisestään.

Palveluihimme kuuluu myös levyjen ja puutavaran sahauspalvelu, sahaamme tarvittaessa tilaamasi tuotteet haluamiisi mittoihin nopeasti ja mittatarkasti.

Olemme osa Rautanet- ketjua ja löydät meidät myös nimellä Rautanet Uusikaupunki.

 

Petri Kaskinen

 
  
 

Katja Lintula

 
  
 

Skinnarla Tomi

 
  
 

Joni Vahtera

 

  
  
 

Turkka Heikkilä

 
 
  • 050 3446 022
  • varastomyynti
  • turkka.heikkila@pk-puu.fi

Katso mitä tuotteita myymme

© PK-Puu