Rautanet-tili - Joustavampi tapa maksaa ostoksesi

Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen paikan päällä toimipisteissämme. Luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

Mitä eroa on PK-Puun tiliasiakkuudella ja Rautanet-Tilillä?

Tiliasiakkaanamme saat 14 päivää maksuaikaa ostoksillesi, alennuksia, sekä tarjouksia sähköpostiisi jos niin haluat! Laskutus tapahtuu pääsääntöisesti kerran viikossa, sekä joka kuun lopussa. Rautanet-Tli on Resurs Bankin tarjoama 30-60 päivän kuluton ja koroton rahoitusvaihtoehto ostoksille Rautanet liikkeissä. Tämä on hyvä anoa etukäteen kätevästi kotona verkosta, se on heti hyväksynnän jälkeen käytettävissä!

Rahoituksen edut

• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – lue lisää alareunan linkeistä.

Hae jo tänään

Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat:

• Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein
  • Tarkista, että yhteystietosi (mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)
  • Jos olet eläkeläinen, valitse vakituinen työsuhde, täytä milloin jäit eläkkeelle ja täytä työnantajaksi ”Eläkeläinen”

Saat luottopäätöksen sähköpostiisi 24 tunnin kuluessa

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit tulla tekemään ostosta. Ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme paikan päällä lopullisen luottosopimuksen sekä varmennamme ostoksen.

Tutustu eri maksuvaihtoehtoisin ja tiliehtoihin ennen luoton hakemista

TÄYTÄ LUOTTOHAKEMUS TÄSTÄ!

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, olet tervetullut ottamaan yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-17).

Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.